Didy
Mini Betta

Spol: 
|
 |
« Odgovor #60 na: Rujan 26, 2009, 21:17:53 » |
|
bok, ja sam nova na forumu i zanima me dali se svejedno mogu učlanit??  i dali valja ova adresa Petra Stojaković Andraševečka 22 10 000 Zagreb ili ona na prijavnici?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Puffy
Velika Betta

Spol: 
Bitno je očima nevidljivo samo se srcem dobro vidi
|
 |
« Odgovor #61 na: Rujan 26, 2009, 21:45:22 » |
|
da, to je valjana adresa, koju si upravo upisala....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Didy
Mini Betta

Spol: 
|
 |
« Odgovor #62 na: Rujan 26, 2009, 22:21:35 » |
|
ok, tnx... i još me zanima ako u pon pošaljem prijavnicu, za koliko bi mi otprilike stigla iskaznica??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Tisa
|
 |
« Odgovor #63 na: Rujan 26, 2009, 22:31:30 » |
|
Iskaznice nismo ni mi još dobili 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Didy
Mini Betta

Spol: 
|
 |
« Odgovor #65 na: Rujan 26, 2009, 23:29:37 » |
|
čestitam na bebaču  ma znam da mi ne treba iskaznica, al me samo zanimalo radi adrese koju da dam, prebivalište ili boravište (ovisi di ću bit to vrijeme), al dat ću ja prebivalište, pa sam sigurna, a onda ona kad dođe, đođe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Black Angel
|
 |
« Odgovor #66 na: Rujan 27, 2009, 09:48:03 » |
|
Uvijek možeš javiti promjenu adrese..ja sam uvijek tu negdje i provjeravam stanje tako da...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 BOŽE! Molim za MUDROST, da ga razumijem , za LJUBAV, da mu opraštam, za STRPLJENJE, za njegove hirove, jer ako te zamolim za SNAGU, prebit ću ga !!!!
|
|
|
|
Gwyneeth
|
 |
« Odgovor #67 na: Rujan 28, 2009, 22:16:16 » |
|
Vecinu iskaznica cemo podjeliti na Akteru u Rijeci, ostalo cemo slati postom nakon Aktera 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
BettaSvijet team
|
|
|
MeD
Mini Betta

Spol: 
|
 |
« Odgovor #68 na: Ožujak 27, 2010, 18:28:36 » |
|
poz dva pitanja; dali se moze postati clanom udruge iako se ne posjeduju bette? dali su žiro račun i adresa na koju se šalje pristupnica isti kao u word dokumentu pristupnice jer izgleda da je mijenjano u međuvremenu a prošlo je pola godine od zadnjeg odgovora.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gwyneeth
|
 |
« Odgovor #69 na: Ožujak 27, 2010, 18:52:54 » |
|
Bok MeD  Naravno da se mozes uclaniti sto god imao ili nemao. Mi smo prvenstveno akvaristicka udruga, pa onda sve ostalo. Ziro racun je tocan, adresa moze biti ista ili Rižanska 10, Pula. Ja sam sada na toj adresi ali je posta preusmjerena i sa stare pa bi sve jedno doslo do mene. Jedina promjena je članarina, na skupstini je izglasano da je clanarina za odrasle 100 kn, za mladje od 16 70 kn.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
BettaSvijet team
|
|
|
MeD
Mini Betta

Spol: 
|
 |
« Odgovor #70 na: Ožujak 30, 2010, 17:42:03 » |
|
Moze još jedno pitanje? . Na kojoj banci je žiro račun ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gwyneeth
|
 |
« Odgovor #71 na: Ožujak 30, 2010, 17:47:13 » |
|
Raiffeisen bank 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
BettaSvijet team
|
|
|
MeD
Mini Betta

Spol: 
|
 |
« Odgovor #72 na: Rujan 05, 2010, 12:53:49 » |
|
Da li svi vi (članovi udruge) imate bette? naime iako sam učlanjen ,nemam bettu. nisam baš početnik ali ovo mi je prvi ''ozbiljniji'' akvarij i sad bi mi bilo najvažnije da to funkcionira i da iz prakse naučim stvari. ribice sam nabavio u pet shopu, onako na sreću. izgledale su mi zdrave i evo još su zdrave. kad malo preuredim sobu nabaviću bettu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
viky_16
|
 |
« Odgovor #73 na: Rujan 05, 2010, 14:25:19 » |
|
Mislim da nemaju svi bette, ali to nije važno, glavno da si ljubitelj  Samo strpljivo , ljepo sredi akvač, pa ce lako doc jedna bettica 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ako morate birat između 2 zla, odaberite ono koje još niste probali....
|
|
|
|