Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Joker (Eskimo1971) je stigao  (Posjeta: 625 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Tisa
Velika Betta

« Odgovor #30 na: Srpanj 23, 2010, 14:51:31 »

Joker mi je poklonio moje 3 bette, metalic plavog dečka i 2 njegove seke ....ostalo je povjest  Cheesy
Drago mi je da si se javio

Da nije Jokera nebi bilo ni red dragona kod nas.Joker-Eskimo je legenda. hug

A da nije bilo Red dragona i tvojih bijelaca nebi ni mi za ozbiljno krenuli u te vode  Cheesy
S njima je sve počelo 2441_in_love
Hvala ti Joker i super što si se javio  palacgore
Evidentirano
Black Angel
Tajnica udruge
Počasni član

Spol: Ženski

Betta Svijet Team

« Odgovor #31 na: Srpanj 23, 2010, 21:13:38 »

Eto da se I ja pridruzim... Welcome back..a gle mislim kao main provider nasih betta I njihovih potomaka imas zasluzenu betta penziju Sad uzivaj gledajuci pomladak
Evidentirano

baby" border="0
BOŽE! Molim za MUDROST, da ga razumijem , za LJUBAV, da mu opraštam, za STRPLJENJE, za njegove hirove, jer ako te zamolim za SNAGU,
prebit ću ga !!!!
skalar-pet
SPONZOR
Betta veteran

Spol: Muški

« Odgovor #32 na: Srpanj 23, 2010, 21:33:18 »

Eto da se I ja pridruzim... Welcome back..a gle mislim kao main provider nasih betta I njihovih potomaka imas zasluzenu betta penziju Sad uzivaj gledajuci pomladak

Zasluzio je . Al ipak se nadam da ce nas iznenadit nekim originalnim mrijestom kao i do sad .
Drzim fige da bude tako figa figa figa figa figa figa figa figa figa figa
Evidentirano
Gwyneeth
Administrator

BlackBetta

« Odgovor #33 na: Srpanj 24, 2010, 17:11:04 »

Joker je odgovoran za prve, ali ne i samo prve kvalitetne bette u Hrvatskoj, svako javljanje nam je drago! A kad opet stanes na noge, bit ce nam drago opet djeliti iskustva s tobom  hug
Evidentirano

BettaSvijet team
Sussie
Pikolo Betta
*

« Odgovor #34 na: Srpanj 25, 2010, 13:31:56 »

bok Jocker! vidim da si vec poznat, ali ja sam ovdje nova pa te lijepo pozdravljam! :)
Evidentirano
Joker
Počasni član

« Odgovor #35 na: Srpanj 27, 2010, 12:13:42 »

sram Hej, hvala svima na tako lijepim rijecima. Ovo mi zaista daje osjecaj kao povratak medu prijatelje!!!
Drago mi je ako sam ikako mogao pomoci oko sirenja ovog hobija i ovih prekrasnih riba.

A sada dosta komplimenata... idemo dalje raditi na nasim mrijestovima i novim linijama!!! Sretno svima.... bez obzira da li iskusni ili novi uzgajivaci!!!!
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na: