Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: lepi pozdrav  (Posjeta: 224 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Alex
Jaje
*

« na: Ožujak 09, 2010, 15:35:35 »

pozdrav svima...ime mi je alex, imam 25 god iz zg-a sam. prije jedno dva mjeseca sam odlucio da bi zelio imati bettu pa sam od tada procitao sve moguce i nemoguce o njima i informirao se kako sam znao i umio (ovaj forum mi je tu uvelike pomogao). kupio sam akvarij 13L sa poklopcem prije jedno mjesec dana sa grijacem i filterom (rasvijeta ce bit stolna lampa posto akvarij mislim stavit na stol) i imam biljke vodenu kugu i rogolist. namjeravao sam ciklirat akvarij jedno tjedan dva (u viliju su mi rekli da je cak 2 i previse posto betta nije zahtjevna riba) al ja ga cikliram vec mjesec dana jer jos nisam kupio bettu. e sad cuo sam samo dobro o viliju i namjeravao sam tamo kupiti bettu a i on mi je najblizi posto zivim u utrinama al oni nikako da dobiju nove bette. vec me sram koliko puta sam bio:) koliko sam skuzio ljudi sa foruma i sami uzgajaju bette pa ako ima neko iz zg ko bi bio voljan mi prodati jednog muzjaka.ispricavam se ako je post dug :)
Evidentirano
NoAir
Luda Teta
Velika Betta

Spol: Ženski

... ... ... ... ...

« Odgovor #1 na: Ožujak 09, 2010, 16:18:24 »

Post dug!?!?!?!?!  lol Mi volimo duge postove!!!! Pogotovo kad dodje novi clan!!!!!  bravo jupi

Pa, dobrodosao ti nama!!!!!!!  bravo bravo  drink

Dobro su ti u shopu rekli da betta nije tako zahtjevna riba i da je 2 tjedna bilo dovoljno, ali za svaku pohvalu je sto si izciklirao akvarij tocno po "propisu" i veseli me sto ce uskoro unutra zaplivati neki mali bettach!  inlove

Definitivno je za javnu pohvalu (evo, javno te hvalim  bravo ) sto si se prvo dobro informirao, a tek onda nabavljas ribicu, a ne obratno, pa onda "jao i pomagaj". U svakom slucaju, nadam se da ces nabaviti bettu i da ce to biti ljubav na prvi pogled i zauvijek, a ako bilo gdje zapnes ili ti bilo sto nije jasno (nema glupih pitanja), pisi, postaj, pitaj i naravno kad nabavis ribicu  betta obavezno stavi fotke! Mi jaaaaaako volimo gotke!!!!  palacgore

hm.... ispricavam se ako je post predug...  lol  
Evidentirano
Tisa
Velika Betta

« Odgovor #2 na: Ožujak 09, 2010, 16:42:05 »

Dobro nam došao Cheesy

Evo pohvala i od mene  bravo a možeš staviti i pod oglase,da kupuješ bettu palacgore
al ipak mislim,da nema lijepšeg nego svake toliko navratiti u shop i nadati se,da taj dan ipak nešto lijepo
pliva po akvariju Cheesy

Evidentirano
viky_16
Betta veteran

« Odgovor #3 na: Ožujak 09, 2010, 18:13:23 »

samo pogledaj u rubrici sve slike betta, ima nekoliko tema o betanima (CT) sto je NoAir ulovila u pet shopu,ppa ako imaš sriče nač češ nešto prekrasno, jer tko ceka taj doceka  figa
btw.Dobrodošao,i od mene pohvale sto sev radiš polako i sto se informiraš  bravo
Evidentirano

ako morate birat između 2 zla, odaberite ono koje još niste probali....
Ignus
Global Moderator

« Odgovor #4 na: Ožujak 09, 2010, 18:35:25 »

Dobrodošao!
Evidentirano
Dada
Gđa. Ubeđivač
Velika Betta

« Odgovor #5 na: Ožujak 09, 2010, 18:39:06 »

welcome
Evidentirano
Drazen79
Administrator

Spol: Muški

Be afraid, be very afraid!

« Odgovor #6 na: Ožujak 09, 2010, 18:52:51 »

Dobrodošao u naš mali svijet ovisnika ovih riba  palacgore

Tisa te nagovorila da staviš oglas al tamo su pavila da nemožeš dok ne ispišeš 15 postova pa sam oglas uklonio privremeno, mada si ovdje isto napisao i to je ok  palacgore  

Nadam se da češ nači uskoro ribu koju tražiš  palacgore

« Zadnja izmjena: Ožujak 09, 2010, 19:11:15 od Drazen79 » Evidentirano

Alex
Jaje
*

« Odgovor #7 na: Ožujak 09, 2010, 19:47:28 »

da, vidim da nema posta tamo al dobro tu sam sve napisao...i samo da jos dodam da ak neko ima dragone ak se to tak kaze odnosno one koje imaju one sjajne ljuske da mi javi jer bi jednog takvog zelio a takvih bas nema po shopovima...
pozdrav jos jednom svima :)
Evidentirano
NoAir
Luda Teta
Velika Betta

... ... ... ... ...

« Odgovor #8 na: Ožujak 09, 2010, 20:01:17 »

Evo, sad se radim jako pametna, ali po tvom opisu to mogu biti 2 razlicite bette, pa ti po slici reci (mislim gledaj ljuske, ne boju) na koju si mislio? Jedna je dragon, druga je copper. I istina, u pet shopovima ih nema.
Nadam se da ce ti pomoci u pronalasku ribice!  betta  palacgore

slike pokrala na www.aquabid.com
Evidentirano
Alex
Jaje
*

« Odgovor #9 na: Ožujak 09, 2010, 22:04:31 »

aha...e vidis to nisam znao...da budem iskren obje su predivne i obje imaju ovaj sjajni armor tak da bi bilo koja takva bila super :)
jesu to plakati? pitam da vidim jesam li dobro pohvatao oblike i to :)
Evidentirano
NoAir
Luda Teta
Velika Betta

... ... ... ... ...

« Odgovor #10 na: Ožujak 09, 2010, 22:15:08 »

jesu, HMPK (halfmoon plakati)
Evidentirano
Alex
Jaje
*

« Odgovor #11 na: Ožujak 10, 2010, 00:13:31 »

e ti plakati su mi jos i najljepsi...
Evidentirano
Tisa
Velika Betta

« Odgovor #12 na: Ožujak 10, 2010, 02:21:05 »

Tisa te nagovorila da staviš oglas al tamo su pavila da nemožeš dok ne ispišeš 15 postova

joj da,potpuno sam zaboravila sram

Takvu ribu češ teško u shopu nači,večina dragona na forumu su iz uvoza.
Evidentirano
Alex
Jaje
*

« Odgovor #13 na: Ožujak 30, 2010, 00:12:13 »

evo samo da se pohvalim da sam kupio betana prije negdje 20tak dana. kupio sam i hranu jbl novo betta al nije bas odusevljen bio s njom i stalno ju je pljuckao te je slabo jeo....pa sa pronjuskao po forumu i vidio da je rjesenje jbl novo fil oni blood wormsi i sad jede ko lud :) samo me zanima koliko mu smijem dat? kad znam kad je dosta? inace pliva, razigran je i da jesam rekao da PLIVA stalno :) sto se tice ogledala to ispocetka nije htio al sad se sepuri ko pravi hehe to mi je presuper...
e sad posto sam ja skuzio da vi volite slikice onda cu i stavit par al nisu bas neke kvalitete no bar su nesto...
Evidentirano
wex3389@net.hr
Betta

Spol: Muški

bettaaa

« Odgovor #14 na: Ožujak 30, 2010, 00:19:08 »

ljep je betan dobar ulov palacgore.neznam baš toćnu kolićinu al otprilike usporedi velićinu organa.http://www.bettaparadise.co.uk/fpdb/images/Betta_Anatomy_Diagram.jpg..ovo je meni komplicirano jer neznam engleski Cheesy
Evidentirano
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na: