crvena beta
Mini Betta

|
 |
« na: Ožujak 02, 2010, 13:51:57 » |
|
betta je jako napuhana u stomaku i ne moze plivati normalno, nego se okrece za 180 stupnjeva jer joj je stomak velik. i oko joj je veliko!! jel netko zna o cemu se radi i sta da napravim? HITNO JE! 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 02, 2010, 14:03:22 od crvena beta »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Extrodius
|
 |
« Odgovor #1 na: Ožujak 02, 2010, 14:30:24 » |
|
betta je jako napuhana u stomaku i ne moze plivati normalno, nego se okrece za 180 stupnjeva jer joj je stomak velik. i oko joj je veliko!! jel netko zna o cemu se radi i sta da napravim? HITNO JE!  Što se oka tić pogledaj odmah ispod tvoje moju temu. To ti je bakterijsko oboljenje A što se trbuha tiće neznam
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Drazen79
|
 |
« Odgovor #2 na: Ožujak 02, 2010, 14:50:21 » |
|
što se trbuha tiće moguće da se prejela a da joj probava nije u redu, jedino ako vidiš jesu li joj ljuske nakostriješene? Slika bi malo pomogla, inaće probaj skuhati graška pa joj daj ako će htjeti jesti!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Extrodius
|
 |
« Odgovor #3 na: Ožujak 02, 2010, 15:01:08 » |
|
što se trbuha tiće moguće da se prejela a da joj probava nije u redu, jedino ako vidiš jesu li joj ljuske nakostriješene? Slika bi malo pomogla, inaće probaj skuhati graška pa joj daj ako će htjeti jesti!
Ma fažola da pusti plinove van  Mislim da se nebi okretala da se samo prejela. Moji se stalno ko bačve pa normalno plivaju. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
crvena beta
Mini Betta

|
 |
« Odgovor #4 na: Ožujak 02, 2010, 15:06:49 » |
|
ljuske joj nisu nakostriješene. jedno oko joj je jako veliko. okrece se .. ne pliva .. ne jede sad smo bili kod veterinara, dao nam je enroxil.. + gorku sol.. pa cemo vidit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Extrodius
|
 |
« Odgovor #5 na: Ožujak 02, 2010, 15:13:44 » |
|
ljuske joj nisu nakostriješene. jedno oko joj je jako veliko. okrece se .. ne pliva .. ne jede sad smo bili kod veterinara, dao nam je enroxil.. + gorku sol.. pa cemo vidit  Neznam što je eroxil. Ja sam stavio general tonic pošto on djeluje antibakterijski Možeš i bactopur stavit.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
crvena beta
Mini Betta

|
 |
« Odgovor #6 na: Ožujak 02, 2010, 15:48:28 » |
|
pa on je rekao da je to najbolji lijek za infekcije.... 5 sati dnevno bi je terbali drzati u mini akvariju u koji smo ubrizgali enroxil.. pa cemo vidit... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 02, 2010, 15:54:12 od crvena beta »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ficho
Caribian Soul
Mini Betta

Spol: 
...like never before
|
 |
« Odgovor #7 na: Ožujak 02, 2010, 16:25:20 » |
|
Enroxil je iz mog iskustva jako dobra stvar...Imao sam slican problem sa Kribenzisima...u jednom danu se smanjila infekcija za 80%....drugi dan jos 20%...treci dan ribe kao nove...no drzao sam ih jos u karanteni radi ostatka populacije, da budem siguran da je sve 5....sretno sa lijecenjem Bettice..............isto tako kako je i napisao covjek ; Bactopur je zakon! ako se nedo bog desi sto i tebi...jedino mi nije jasno kako su i oko i trbuh istovremeno pogodjeni...hmmm! cekamo daljnje postove, netko ce mozda i znati pa da nesto novo naucimo, mada je sve receno u prijasnjim postovima...preostaje ti da cekas ozdravljenje ako si dao lijek vec
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
crvena beta
Mini Betta

|
 |
« Odgovor #8 na: Ožujak 02, 2010, 17:00:38 » |
|
beta je jos uvijek ista...oko joj je ogromno..i ne jede 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 03, 2010, 15:01:35 od crvena beta »
|
Evidentirano
|
|
|
|
crvena beta
Mini Betta

|
 |
« Odgovor #9 na: Ožujak 14, 2010, 17:31:23 » |
|
da vam javim dobru vijest  bettan je puno bolje..oko mu se smanjilo i počeo je jesti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
NoAir
Luda Teta
Velika Betta

Spol: 
... ... ... ... ...
|
 |
« Odgovor #10 na: Ožujak 14, 2010, 18:19:38 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ficho
Caribian Soul
Mini Betta

Spol: 
...like never before
|
 |
« Odgovor #11 na: Ožujak 14, 2010, 19:50:46 » |
|
Super.....Krenulo je ozdravljenje definitivno.....Znaci trebalo je preko 7 dana da splasne..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Extrodius