BettaSvijet

Općenito o Udruzi Betta Svijet za ne-članove => Betta Svijet Shop => Autor teme: Gwyneeth na Ožujak 22, 2012, 20:36:40Naslov: Ekskluziva u Hrvatskoj! Atison's Betta proizvodi!!!
Autor: Gwyneeth na Ožujak 22, 2012, 20:36:40
Najpoznatija i najkvalitetnija specijalizirana linija proizvoda za uzgoj i držanje betta u svijetu, stvorena i potpisana od profesionalnog uzgajivača betta Atisona.

Atison's Betta PRO

(http://bettasvijet.com/web/wp-content/uploads/shop/pro.png)

Atison’s Betta Pro hrana je idealna zamjena za živu hranu. Iako ju je proizveo poznati uzgajivač betta i tako i nazvao hranu, ona ima odličan sastav za sve mesojedne vrste riba.

Odlična za rast mladih ili kondicioniranje riba za mrijest. Riječ je o granulama koje plutaju sto je idealno za ribe koje se hrane sa površine, ne mute vodu ako nisu pojedene i ne zagađuju općenito. To je trenutno jedina hrana na tržištu koja sadrzi do 70% artemije u sebi. Nema umjetnih bojila ili pojačivaća okusa. Sve unutra je prirodno.

Sastav (eng)

Pure brine shrimp embryos, wheat flour, vitamins (stabilized ascorbic acid, vitamin E supplement, niacin, thiamine mononitrate, folic acid, calcium pantothenate, riboflavin, menadione sodium bisulfite complex, vitamin A acetate, pyrodoxine HCL, vitamin B12 supplement, vitamin D3 supplement, biotin) and preservatives (calcium propionate, ethoxyquin).

39,9 % proteina

8,6 % masti

Ova se hrana ne uvozi u Hrvatsku pa se ne može nabaviti u slobodnoj prodaji.

Cijena:
Pakiranje od 75 g: 62,00 kn Za članove Udruge -15 % - 54,00 kn

+ poštanski troškovi (osim ako je riječ o osobnom preuzimanju)


Atison's Betta Food


(http://www.bee-point.de/blog/wp-content/uploads/2010/08/atisonbettafood.jpg)

Betta Food je proizvedena kao malo lakša inačica Betta Pro-a. Ima manje proteina i masti pa je stoga odlična za održavanje kondicije, a ujedno spriječava debljanje i napuhavanje. Hrana za svaki dan!

Sastav (eng): Fish meal, cereal meals, krill meal, minerals, vitamins, and preservatives (calcium propionate, ethoxyquin).

Analitički sastav:
Crude Protein (min.) — 36%
Crude Fat (min.) — 4.5%
Crude Fiber (max.) — 5%
Moisture (max.) — 8%
Ash (max.) — 15%


Cijena:
Pakiranje od 75 g: 42,00 kn Za članove Udruge -15% - 36,00 kn

+ poštanski troškovi (osim ako je riječ o osobnom preuzimanju)


Naslov: Odg: Ekskluziva u Hrvatskoj! Atison's Betta proizvodi!!!
Autor: Joker na Studeni 20, 2014, 14:36:02
Atison hrane trenutno na zalost vise nemamo na skladistu.

Ali ako ste zainteresirani za tu hranu, posaljite nam poruku na nas email (bettasvijet@yahoo.com), pa vas mozemo obavijestiti ako/kada budemo opet narucivali tu hranu.

Vas BS tim


BettaSvijet | Powered by SMF 1.1.21. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.